Да вземеш бърз кредит за почивка?

4.2/5 - (11 votes)

Пари за почивка

Все повече български граждани подават заявления за бързи кредити преди предстояща почивка или ваканция. Някои са подготвяли този момент цяла година, решили са да зарадват половинката си с почивка на море. Частните кредитори споделят, че все по-често от усвоените кредити са именно за отмора и релакс на крайбрежието.

Лятната ваканция е, сред първите най-срещани причини да се подава заявление за бърз кредит, наред с повишените текущи сметки и лечението. Определено на българина му омръзна да се стиска по дом и деца. Решил е малко да поразпусне и в това няма нищо лошо.

Преди време нашенеца си позволяваше ваканция само ако е заделил някой лев. Усвояването на кредитите смениха изцяло мисленето ни. Вече се подава заявление за бърз кредит по интернет и в границата на няколко минути се получава отговор. Сега няма нужда от никакви удостоверения за доказване на доход, а парите са видни по сметката ни до час.

Интересното е, че основните потребители на частните финансови институции за взимане на бързи заеми са основно дами. Друга статистика показва, че най-много се теглят кредити на територията на град София – 18,9% (източник). Определено дамите са по-безстрашни при усвояването на бързи кредити, а също са и по-добросъвестни платци. Ако имате отпуска, предвидили сте ваканция на море, но нямате нужните пари, то един бърз кредит може да ви избави от този дребен проблем.

Удобството на този вид кредит е, че ще е на ваше разположение веднага, и не е необходимо да чакате с дни, за да получите сумата, от която се нуждаете за своята почивка. С него ще платите за транспорт, стая в хотел, услуги, които ще ползвате или да си позволите нещо за спомен от ваканцията. За сега се счита, че бързите кредити са най-удачният вариант за осигуряване парични средства. Поровете се из Google, съществуват много кредитни компании, които предоставят такива заеми.

Процесът е напълно опростен, попълвате онлайн формуляр, който ще откриете на сайта на кредитната фирма. След пускане на заявката до 30 минути кредитен консултант ще се свърже с вас да договорите и да получите нужния заем. Парите можете да получите по банков път или във всеки един офис на Изипей и Фастпей в София. ( вижте телефоните и работното време на офисите тук )

Мога ли да получа личен заем за почивка?

Ваканционният заем е личен заем, използван за финансиране на пътуване. Тъй като получавате фиксиран лихвен процент и можете да изберете срока на погасяване, за да определите месечните си плащания, ваканционният заем може да бъде интелигентен начин за финансиране на голямо пътуване или преживяване, което се случва веднъж в живота.

Какво е заем за пътуване?

Ваканционният заем е личен заем, който ви помага да разпределите разходите за вашата почивка или пътуване . С един можете да го изплащате за определен брой месеци, така че не е нужно да се притеснявате да платите всичко наведнъж.