Искаш безлихвен бърз кредит до заплата?

4.2/5 - (12 votes)

Безлихвен кредит – съществува ли или не подобно явление?

Едно от най-сериозните притеснения на гражданите, на които се налага да потърсят пари на заем си остават лихвените ставки на банките или кредитните компании. Днес ще засегнем един уникален за България случай, който дава възможност на хората да получат нужните им средства, без да се налага да заплащат лихва за тях. Не вярвате ли? Прочетете повече за това по-долу в публикацията.

Бърз кредит с 0% лихва

У нас банките със своите картели и порочни тайни практики значително допринесоха за това хората да са много скептични към всякакви заеми. Все пак бързо развиващия се сектор за спешни заеми, поддържан от небанкови кредитни организации се опитва да изчисти името на този вид финансови продукти, а жестоката конкуренция в бранша се оказва изключително в услуга на крайните потребители.

Нека обаче се върнем към т.нар. безлихвен бърз кредит. Да такъв кредит се предлага у нас и това е възможност. Все повече фирми предлагат този тип заеми с името „безлихвени заеми“, „кредити без лихва“, „безплатен кредит“ и всякакви подобни фрази. Това което трябва да подчертаем е че при безлихвените кредити няма скрити условия, защото идеята за безлихвен заем на пръв поглед изглежда доста странна за това, което сме свикнали да наблюдаваме в България.

Кредит без лихва 

Все пак има явни условия, които трябва да покривате, за да можете да получите своя бърз кредит и то, без да заплащате никаква лихва. Размера на желания кредит може да варира в диапазона от 50 до 600-700 лева, като срока за безлихвено погасяване е 15 или 30 дни. При положение, че най-масово се търсят кредити, които да ни помогнат до получаване на заплатата в размер на 200-300лева, то това е едно наистина страхотно предложение.

Има и още едно условие, а именно да сте нов клиент на компанията при, която кандидатствате. Все пак, ако вече сте използвали техните услуги, то не се притеснявайте, защото можете да получите своя безлихвен бърз кредит и ако сте лоялен клиент на компанията т.е. да сте погасявали предишните си заеми в срок. Ако редовно прибягвате до подобен тип отпускане на пари на заем, то всеки кратен на 8-ми път, в който ви се отпуска заем по горните параметри ще можете да не плащате лихва за него, като дори да просрочите задължението си не плащате лихва за 15-дневния гратисен период.

Така можете да получите безлихвен кредит за всеки първи кредит до заплата, в които ви се налага да се справяте с финансови проблеми.

Има ли незабавни заеми?

Незабавните заеми са вид краткосрочни заеми, които могат да се използват за покриване на неочаквани разходи или да ви заредят до следващата ви заплата . Незабавните заеми обикновено имат по-кратък период на погасяване от традиционните заеми и могат да имат по-високи лихвени проценти

Колко бързи са онлайн заемите?

Няколко онлайн кредитори предлагат финансиране в същия ден, след като бъдете одобрени. 
Но като цяло може да отнеме около един до пет работни дни, за да получите парите, след като заемът ви бъде одобрен. Отчасти времето може да зависи от това коя банка използвате.