Кредити без доказване на доход

3.7/5 - (12 votes)

Заем без доказване на доходи

С всеки изминал ден фирмите, които отпускат бързи кредити без доказване на доход стават все повече и повече. След като техният брой е непонятен за пазара, то следва че ще се борят по всякакъв начин за всеки един клиент.

Напълно сте прави, ако смятате по този начин. Всяка една фирма се нуждае от клиенти, за да се развива и да поддържа мястото си сред челните класации. Но това не означава, че няма да следи за нейните потребители.

Спешни кредити без доходи

Мнозина смятат, че в целта си да привлекат повече клиенти, небанковите институции прибягват до крайни мерки. В тях се включват отдаването на заем без каквито и да е условия, без лихви и правенето на огромни промоции и отстъпки.

За съжаление ще разочароваме тези, които се надяват на точно такъв сценарий. Въпреки ожесточената борба за клиенти фирмите трябва да бъдат по-внимателни от всякога. Ако започнат да дават заеми на всеки – без доказан доход, с лоша кредитна история, ще навредят не само на собствената си репутация, но и на самия човек.

 

Теглене на кредит без доказване на доход

Кредити без доказване на доход

Нека предположим, че искате да изтеглите кредит, за да се поглезите с няколко дни почивка на релаксиращо и спокойно място. Кандидатствате въпреки че нямате сигурен, постоянен и доказан доход, имате лоша кредитна история записана в централния кредитен регистър. За ваше по-скоро щастие най-вероятно няма да получи така желаната сума.

Може да ви се струва като нещо лошо, но ако се замислите за момент ще осъзнаете, че това е по-доброто. Ако нямате постоянен доход, не може да бъдете сигурни, че ще върнете заема навреме. А ако не изплатите задълженията си, рискувате да си навлече по-големи проблеми. Кредитната история ще стане по-лоша. Така след време, ако се нуждаете от пари за наистина спешен и извънреден случай, никой няма да ви отпусне животоспасяващата сума.

Преценете добре дали се нуждаете от заема. Ако смятате, че ситуацията е неотложна и не можете да се справите без парите, кандидатствайте без притеснения. Това че нямате доказан доход не бива да ви притеснява по никакъв начин при кандидатстването за кредит. Ако приходите са пасивни, ще отбележите този детайл при кандидатстването за кредит без доказване на доход и безпроблемно ще се сдобиете с парите.

 

Възможно ли е да получите заем без доходи?

Можете да получите заем дори ако сте безработен . Кредиторите разглеждат множество източници на доходи, включително държавни помощи, издръжка и плащания на обезщетения на работниците. 
Ако нямате никакви доходи, може да имате право на обезпечен заем, като използвате някаква форма на собственост като обезпечение.

Може ли безработен да получи заем?

Хората без стабилен източник на доходи, но с висок кредитен рейтинг, също могат да изберат обезпечен личен заем за безработни . Добрата кредитна история с навременни плащания и нулеви просрочия може да ви донесе личен заем до определена сума.