Финансови къщи даващи кредити

4.7/5 - (4 votes)

Изгодни ли са заемите от финансови къщи даващи кредити

Финансовите къщи у нас отпускат краткосрочни заеми със срок на изплащане от 30 дни до 1-2 години. Тези заеми се отпускат на лица над 18 години, които имат лична карта и са български граждани. Те се отпускат дори на хора лоша кредитна история и забавени плащания. Може да кандидатствате за такъв заем онлайн, чрез офис или чрез SMS.

кредит

Бързият заем от финансова организация е един от най-популярните видове заеми, които са с малка сума и се изплащат за кратко време. В сравнение с потребителския заем от банка, той има по-високи лихвени проценти, по-кратък срок на изплащане и може бързо да стане нерентабилен, ако срокът му бъде удължен поради някакви причини или ако всички условия, установени от договора, не са изпълнени (дори частично).

Бързите заеми се издават само от небанкови заемодатели и тази услуга се радва на голямо търсене поради лесните условия и минималния брой изисквания към потребителите.

Средният срок за изплащане на бързите заеми е около месец или 30 дни, но такъв краткосрочен заем е възможно да се получи и за срок до една година. Той може да бъде удължен, но в този случай трябва да се вземат предвид допълнителни разходи.

Размерът на бързите заеми варира от няколко стотин до няколко хиляди лева, като основно заемодателите осигуряват специални условия за първия заем. Така например при първи заем с 0% лихва се изплаща толкова, колкото е усвоено. Ако няма проблеми с плащането на заемите безлихвен кредит се отпуска и на редовни клиенти в рамките на тяхната програма за лоялност.

лесни кредити

Когато кандидатствате за бърз заем от финансова институция, не е необходимо да посочвате целта на заема и не се изисква обезпечение или поръчител.

Бърз заем от финансова организация е възможен дори за хора без работа или с влошена, лоша кредитна история, но трябва да имате редовен доход.

Тук ще разгледаме някои от най-добрите финансови къщи, които дават кредити, как да изберем правилния кредитен давател и какво да очакваме от процеса на кандидатстване и одобрение на кредит.

Преди да изберете финансова къща е важно да разберете какво търсите. Вашите нужди и приоритети може да се различават в зависимост от ситуацията.


НАЙ-БЪРЗИЯТ НАЧИН ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-ДОБРИЯ ЗАЕМ ЗА ВАС

Попълнете онлайн формуляра за кандидатстване

Защо по-кратките заеми са по-добри?

По-кратките условия на заема обикновено означават по-високи месечни плащания по ипотека, но често имат по-ниски лихвени проценти. И ако изплатите ипотечния си кредит в рамките на по-кратък срок, може да платите по-малко лихви като цяло, отколкото при по-дългосрочна ипотека.

По-евтини ли са по-кратките заеми?

Когато дадено лице избере краткосрочен заем, изтичането на пари за изплащане на общата лихва е много по-малко в сравнение с дългосрочен заем. Това прави краткосрочния заем много по-евтин от дългосрочния