Разсрочване на кредит

3.8/5 - (13 votes)

Разсрочване на кредит – възможно ли е?

Интересувате ли се от бързи онлайн заеми? Вижте всичко, което трябва да знаете за тях. Следвайте нашите съвети, за да може да сте информирани и подготвени в случай, че не може да плащате вноските си.

Как да получите бърз заем, подходящ за вашите нужди?

Спонтанно пътуване, непредвидени разходи или може би сметките ви надвишават месечния ви бюджет?

В днешно време всичко може да бъде решено! Технологията позволява бързи решения и в този случай всичко, от което се нуждаете, е бърз онлайн кредит.

Кандидатствайте за бърз онлайн заем при няколко кредитори – това няма да повлияе на вашата финансова платежоспособност. Най-изгодният и сигурен бърз онлайн кредит със сигурност е кредитът с 0% лихва.

Отсрочване на кредити

Ако финансовото ви състояние е несигурно и не сте на 100% убедени, че ще можете да платите навреме, винаги проверявайте условията, които кредиторът определя в случай на забавяне на погасяването. Проверете дали фирмата кредитор предлага опции за разсрочване на задължения.

Кредиторите обикновено предлагат опцията за удължаване на срока на погасяване с 14, 21 или 30 дни. Разходите могат да бъдат представени под формата на конкретна сума или процент.

В повечето случаи, колкото по-голяма е сумата, която дължите, толкова по-голяма е санкцията за удължаване на датата на погасяване.

Комуникирайте открито и информирайте заемодателя за проблемите си

Възможно е да дължите вноска от 300 лева и да помолите заемодателя да ви изчака. В момента кредитните консултанти правят всичко възможно да задържат своя пазарен дял и нямат интерес да губят клиенти за в бъдеще. В такъв случай, има вероятност да ви бъде предложено да плащате за още три месеца по 100 лева, ако сте съгласни да ви бъдат начислени 30 лева. Това допълнително оскъпяване обаче ще ви бъде предложено още преди вие да вземете решение за разсрочването.

Искане за отсрочване на кредит бихте могли да отправите в момента, в който разберете, че няма да имате налични средства за следващата си вноска. Приемайки вашата молба за разсрочване на кредит, заемодателят ще ви предложи удължаване на срока на заема при определено оскъпянане. Той е длъжен да ви предупреди преди да вземете окончателно решение каква е точно сумата, която ще платите за отсрочването.

Нашият съвет: На уебсайта на заемодателя установете фиксиран превод, който ще ви предпази от забавяне на плащането.

Разгледайте нашия списък с небанкови онлайн заеми, заеми за хора с лошо цкр, заеми само с лична карта, безлихвени кредити и т.н. Вижте най-добрите предложения за бързи кредити в нашия списък, сравнете ги и изберете тази, която най-добре отговаря на вашите лични нужди. Кандидатствайте с бутона Заяви и попълнете краткия въпросник с вашите данни.

Какви са причините за разсрочване на кредит?

Възможно е да има няколко причини, които изискват разсрочване или рефинансиране на заем, като например неочаквани събития като природно бедствие, което не позволява на клиента да се справи с изплащането, или като част от преговори с клиента ..

Какво означава, когато кредитът е разсрочен?

Ако заемът е разсрочен, това означава, че първоначалното споразумение за изплащане е променено, обикновено защото на кредитополучателя му е трудно да изплати на кредитора. С други думи, разсрочването, често наричано разсрочване на дълга, е начин, по който изплащането на дълговете може да бъде реорганизирано.