Ипотечен кредит срещу залог на недвижим имот – какви са условията?

3.7/5 - (12 votes)

При този вид ипотечен кредит не трябва да доказвате никакви доходи. Не е нужно да работите на граждански договор или да търсите документ, който удостоверява наличието на приходи.
Нуждаете се от залог на жилище, имот, склад, земеделска земя или парцел, които да ипотекирате. Единственото условие е имотът, който ипотекирате да бъде в напълно използваемо състояние и да няма други ипотеки върху него.

В съответствие срещу залог на имот може да получите сума между 5 000 и 90 000 лева. Периодът за връщане е до 10 години. Най-хубавото е, че дори да имате лошо ЦКР – пак може да получите заема.

В небанковите институции ще вземете желания кредит много по-бързо, отколкото от банка.
А и при тях е почти сигурно, че ще Ви отрежат за ипотечен кредит с лоша кредитна история.

Ипотечен кредит с гаранция на недвижим имот

  • Сума: от 10 000 до 150 000 лева
  • Вноски: от 12 до 60 месечни вноски
  • Предварително одобрение до 24 часа; Получаваш парите до 3 дни

trong>. Не трябва да чакате, да събирате купища документи и да се бавите с одобрението. Всичко се случва за броени дни и парите са във ваши ръце.

Кандидатстване за  кредит с лица с лоша кредитна история

Какъв е недостатъкът на ипотеката на заложено имущество?

Основният недостатък при ипотеката на заложен актив е, че рискувате да загубите актива си, както и дома си в полза на заемодателя, ако не можете да извършите плащанията по ипотеката според условията на кредита .

Какво е залог на недвижим имот като обезпечение?

Кредитополучателят залага активи или имущество на заемодателя, за да гарантира или обезпечи заема. Залагането на активи, наричано също ипотека, не прехвърля собствеността върху имота на кредитора, но дава на кредитора непритежателски интерес в имота.