Кредит за ремонт и обзавеждане

4/5 - (15 votes)

Кредит за ремонт и обзавеждане / безлихвен заем за ремонт

Живеете в къща, която сте наследили, чиято стойност за вас е особено специална. Или сте си купили нов дом, който обаче не е обзаведен. На вас ви трябват свежи пари за целта. Решението е ипотечен кредит за ремонт и обзавеждане. Затова, такъв кредит се нарича целеви. Има много банки, които предлагат подобен вид кредити, при това с всякакви условия и оферти.

Всяка банка има своите особени фирмени политики.

Но всички банки ще си поставят лихвен процент, рестрикции и условия по кредита. Повечето банки се опитват да премахнат всякакви допълнителни такси, които биха отблъснали клиента. Когато подписвате договор за такъв ипотечен кредит, внимавайте за условията, които банката може да има към вас. Според сградата или жилището, което подлежи на ремонт и обзавеждане, банката може да ви отпусне кредит при различни условия. Не бързайте, прегледайте договора внимателно. Трябва да знаете при какви условия получавате кредит, за да нямате проблем с неговото погасяване.

Можете ли да изтеглите кредит за мебели?

За щастие, много магазини за мебели предлагат опции за финансиране в магазина за клиентите . 
Финансирането в магазина ви дава възможност да платите за новите си мебели с многократни плащания. Тези заеми в магазина нямат лихва, ако ги изплатите в рамките на определен период.

Какво е кредит за обзавеждане?

Кредитът за мебели е дълг, структуриран като срочен заем, който позволява на кредитополучателя да закупи мебели и продукти за обзавеждане на дома или офиса