Кредитни компании

4.2/5 - (12 votes)

Какви кредитни компании има в България?

Да кажем, че по някаква причина банките ви отказват заем. За да получите онлайн кредит, ви трябва само интернет, компютър или смартфон. В този случай на помощ ще дойдат небанковите дружества за бързи онлайн кредити.

Защита на живота и здравето

Бързите кредити могат да бъдат отпуснати по основателна причина, но не е необходимо тя да се посочва. Като най-сериозна от всички причини се смята рискът за здравето. Такива средства нерядко се теглят от хора, които се нуждаят от лекарства и спешни медицински интервенции, било то за тях или за техни близки и роднини.

Оферти с промоции

Повечето кредитни компании имат печеливша бонусна система, благодарение на която всички следващи заеми са по-печеливши от предишните поради намаляване на лихвения процент.

Ако имате нужда от заем с малка сума, тогава онлайн заемът е най-добрият и най-изгоден вариант за вас, тъй като тези продукти имат редица предимства пред банковите продукти.

Гъвкавост и универсалносткредитни компании предлагащи кредити

Всеки може да си позволи онлайн заеми. Всеки има голям шанс да получи положително решение, тъй като кредитните дружества не са строго свързани с ЦКР и не държат клиентите да са с изрядна кредитна история. Можете да изпратите искане за заем по всяко време на денонощието, както и през почивните и празничните дни.

Подобряване на вашата кредитна история

Ако преди това сте имали трудности с изплащането на заеми или изобщо нямате кредитна история, заем от небанково дружество е отлична възможност за придобиване на положителна кредитна история. Изплащайки навреме онлайн заема, ще се утвърдите като надежден и отговорен платец. Между другото, някои фирми имат специални програми за подобряване на вашата кредитна история.

Накрая

Много е трудно да не се съгласите с факта, че е изгодно да вземете заем онлайн. Онлайн кредитирането има много предимства, за които ви разказахме в тази статия. Най-важното е, да не забравяте да извършвате плащания навреме, за да не нарушите условията на договора. Ако имате някакви въпроси, винаги можете да зададете въпрос на специалист кредитен консултант.

Защо добрият кредит е важен – 3 причини?

Добрият кредит може да означава, че финансовото ви състояние е на прав път. Това означава, че вашият кредитен рейтинг може да повлияе на застрахователните ви ставки, за какъв апартамент ще бъдете одобрен и може би дори дали ще получите тази нова работа

Защо хората трябва да използват кредит?

Достъпът до кредит ви позволява гъвкавостта да получите нещо сега и да го платите по-късно . 
Кредитът може да ви помогне да правите неща като закупуване на къща или кола, или финансиране на образованието си, но това също е основна отговорност, която е важно да разберете, преди да заемате дълг.