Кредити за хора с лошо ЦКР без ипотека

3.9/5 - (13 votes)

Интересувате ли се от заеми и кредити за хора с лошо цкр без ипотека и гаранции?

Убедете се сами, че е напълно възможно да получите и банкови, и небанкови заеми въпреки вашия недобър кредитен рейтинг. Освен това макар да отчитаме негативните последици от появата ви в ЦКР, ще ви дадем полезни съвети как да излезете от този регистър възможно най-скоро.

Мога ли да кандидатствам за кредит за хора с лошо ЦКР?

Дори ако сте вписани в ЦКР, лесно ще намерите кредитна компания, която ще ви отпусне заем за хора с просрочия и необслужвани задължения. В наши дни имате достъп до широк списък с кредитори и банки, които одобряват заявления от лоши платци.

Някои фирми могат да ви предложат желания заем, дори ако сте в списъка на ЦКР, но може да ви начислят по-висок лихвен процент, в зависимост от политиката на конкретната фирма.

Възможно ли е да бъда заличен от ЦКР?

Давността на кредитната история за един заем у нас е пет години. Ако имате непогасени дългове, които са влошили вашата кредитна история, то тя ще бъде заличена от ЦКР чак след 5 години, така че не ви остава друго, освен да чакате. Добре е да знаете, че след влошената ви кредитна история, ако изтеглите друг заем и внасяте вноските си навреме, то кредитната ви история ще се „изчисти“.

Как се достига до влошена кредитна история?

Когато не си внасяте вноските навреме по един кредит заемодателите, определят три етапа на влошена кредитна история. Първият е „кредит под наблюдение“. Когато сте в тази фаза, заемодателят ви е поканил неколкократно да внесете вашата месечната вноска, но вие по една или друга причина не сте го направили. За да говорим за кредит „под наблюдение“ трябва вашето закъснение да е от 31 до 90 дни от датата на падежа.

Следващият етап е „Необслужван кредит“, при който закъснението е на 90 дни. Последната фаза се нарича „Загубен кредит“, където просрочията са над 180 дни, т.е. над 6 месеца.

Представените от нас резултати се анализират от персонал с опит във финансовата област. Можете да ни се доверите при кандидатстване за заеми от фирма, отпускаща заеми на хора с влошена кредитна история, включена в нашия списък. Кандидатствайте с бутона Заяви и попълнете краткия въпросник с личните си данни.

Как да вземете спешни пари назаем?

Можете да получите спешен заем от кредитни съюзи, банки и онлайн кредитори. Докато традиционните банки и кредитни съюзи могат да предложат някои уникални предимства, онлайн кредиторите обикновено предлагат по-бързи срокове за кандидатстване и финансиране. 
Можете също така да намерите спешни заеми с бързи заемодатели.

Кой ще ми позволи незабавно да взема пари назаем?

Ако трябва незабавно да заемете пари, най-популярните опции са лични заеми, аванси в брой онлайн, заеми до заплата, заеми от заложни къщи и банки или кредитни съюзи. Но бъдете внимателни с опциите за заем в брой, които ви обещават бърз заем без проверка на кредита.