Бърз кредит до 1000 лева – защо да го вземем

Когато обмисляме възможността за бърз кредит рядко си позволяваме да мислим за повече от 1000 лева. На психологическо ниво това е сума, която е достатъчно голяма за по-големи разходи, но и е достатъчно малка, за да се върне по-бързо.
Въпреки че обмисляме възможността за този кредит, малко са българите, които наистина го взимат. Най-вероятно имат притеснения относно връщането на парите, за условията, за лихвата. Напълно нормални тревоги, които всеки изпитва в началото.
След взимането на един кредит притесненията изчезват и не остават въпросителни, които да тормозят съзнанието ни. Ако досега не сте взимали кредит и се колебаете дали това е правилната стъпка, продължавайте да четете и ще разбере съвсем скоро.
За да отстраните всички съмнения за кредита, нека започнем да разясняваме един по един проблемите. Условията са минимални и могат да се покрият от всеки без никакъв проблем. Задължително е да имате навършени 18 години и да представите валидна лична карта. Спрямо различните фирми трябва и трудов договор, с който ще докажете какви доходи получавате. Гледайте на това като допълнителна екстра, защото са малко банковите институции, които го искат.
Срокът е достатъчно дълъг, за да върнете парите и да не изпадате отново в непосилни и неразрешими ситуации. Да приемем, че сте взели кредит от 1000 лева, а получавате по 700 лева заплата. Имате срок от 12 месеца да върнете заема, което се пада средно по около 80 лева на месец. Не е толкова голяма сума и лесно може да се изплати.
Ако това ви се струва твърде много пари и мислите, че ще се отрази сериозно на бюджета, тогава нека видим същата ситуации с 24 месеца. В такъв случай трябва да връщате приблизително около 40 лева.
Последното нещо, което трябва да изясним е откъде да вземете кредита. Най-доброто решение е да изберете небанковата институция. При нея ще си спестите дълги часове в чакане и най-вече няма да минавате през невъзможно за покриване условия. Кандидатстването се случва от вашия дом, онлайн или по телефона, вие избирате.
Е, все още ли имате притеснения за кредита. Това е отлично решение за трудните дни, в които не можем да справим с разходите. Забравете за отлагането и протакането. Няма да се налага да търпите повече лишения.
Действайте сега! Няма по-подходящ момент от този!