Банки, работещи с лошо цкр

4.1/5 - (13 votes)

Кои банки отпускат кредит с лошо цкр

Предлагането на пари на клиенти, които се считат за лоши платци, от банки работещи с лошо цкр, е важен риск, който институциите поемат. Следователно е нормално лихвеният процент при кредит с лошо цкр от банка да е по-висок. Може би сте виждали оферти в сайтове за сравнения и съвети за бързи кредити за хора с влошена кредитна история и просрочия с по-големи разходи. Това, което тези статии се опитват да покажат е, че годишния процент на разходите (ГПР) е висок, но заемите се дават в краткосрочен план, така че в действителност цената е само малка част от изчислената за една година. Ако не надвишите срока за изплащане, не е нужно да се притеснявате.

Коя банка дава кредит с лошо цкр

Българският кредитен пазар е много динамичен и често се появяват нови компании, които се опитват да се наложат чрез иновативни портфейли и да донесат най-модерните продукти, които са били успешни в чужбина. Много от тях предлагат заеми за лоши платци при промоционални условия и можете да получите първия заем без лихва. Тези компании се опитват да ви накарат да станете техен клиент и те ще ви предложат преференциални условия по-късно, за да ви задържат, препоръчваме ви да се възползвате от тези предложения. Особено, ако никога преди не сте вземали IFN заем, те са идеалното въведение в областта без никакви разходи.

Вземи бързи кредити в София тук >

Кредитни компании, работещи с лошо цкр

Ако ви откажат кредит от банка с лошо цкр, може да кандидатствате за заем от кредитна компания. Всъщност всичко, от което се нуждаете, е валиден документ за самоличност и стабилен източник на доходи. Няма значение откъде идват парите ви, нито дали можете да докажете месечните си приходи по някакъв начин, например с помощта на извлечение по банкова сметка. При фирмите всеки доход е допустим и не е задължително да сте с определен трудов стаж на последната ви работа, с официален трудов договор и с фиксирана работна заплата. Единственото допълнително условие е да сте навършили 18 години, но някои компании приемат кандидати с минимална възраст 21-23 години.

Ако се нуждаете от съдействие за кредит от банка при лошо цкр, може да се обърнете за професионален съвет от независим кредитен консултант. Не се доверявайте на оферти от типа уреждам банкови кредити с лошо цкр, защото може да си навлечете сериозни неприятности.

Ще ви дадат ли банките заем с лоша кредитна история?

Различни банки, кредитни съюзи и онлайн заемодатели предлагат заеми на хора с лоша кредитна история , но прагът за това, което се счита за „кредитоспособен кредитополучател“, варира според институцията. Някои кредитори имат по-строги изисквания от други, което прави важно да търсите най-добрия вариант.

Какъв заем мога да получа с много лош кредит?

Поръчителските заеми са предназначени за кредитополучатели с много лош кредит, които имат малко други възможности. Заемът трябва да бъде гарантиран от член на семейството или близък приятел, който обещава да върне остатъка от дълга, ако кредитополучателят не изпълни задълженията си. Те често имат високи лихвени проценти поради допълнителния риск